IK Skin Perfection, een gezonde huid voor iedereen!

Jouw huid is het grootste orgaan van je lichaam en verdient daarom dan ook speciale aandacht. IK Skin Perfection geeft jou die speciale aandacht. Producten van IK bevatten 90 – 100% natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten en geen overbodige toevoegingen zoals SLS/SLES, parabenen, minerale oliën, paraffine, synthetische geur- en kleurstoffen. Deze belastende en irriterende stoffen zijn slecht voor de huid, maken de huid ‘lui’ en leggen een laagje op de huid. Dit laagje, dat te vergelijken is met een plastic zakje, zorgt ervoor dat de huid niet goed kan ventileren.

Wisselende seizoenen, voeding, stress, allergieën, (intensief) medicijngebruik zijn allemaal factoren die de conditie van de huid bepalen. Door deze verschillende factoren kan de huid uit balans raken en last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken, eerder verouderen of teveel pigment aanmaken. IK Skin Perfection brengt jouw huid terug naar een gezonde basis.  Resetten, herstellen en stimuleren van de huid, dat is wat we doen voor een zichtbare huidverbetering. Graag begeleid ik jou hierin. 

 

Resetten & Herstellen

Wanneer je start met de producten van IK Skin Perfection kan je niet meteen het hele assortiment gebruiken, de zuren bijvoorbeeld zijn nu nog veel te krachtig. Jouw huid moet eerst wennen aan IK Skin, dit komt door de hoge concentraties actieve werkstoffen. De producten uit de reset & herstel fase starten een ‘opruim actie’ en zorgen ervoor dat jouw huid weer een gezonde huidflora en gebalanceerd microbioom, de natuurlijke beschermlaag van de huid, krijgt.

Vernieuwen

In deze fase gaan we vernieuwen, structurele huidverbetering zal gaan plaatsvinden. 
Is de huidconditie weer gezond en in balans, dan kunnen we jouw huidproblemen en huidwensen doelgericht gaan aanpakken. Dit doen we door te gaan werken met prachtige hooggeconsentreerde serums die diep in de huidlagen hun werk doen. Daarnaast is het kiezen van de juiste voeding ook van groot belang. Drink bijvoorbeeld een kop Matcha thee, een bijzondere groene thee soort, dat rijk is aan anti-oxidanten. 

Maximaal

Voor het behouden van de perfecte huidconditie en blijvende huidverbetering maken we gebruik van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen voor direct én blijvend resultaat. Een goede 24 h creme biedt de huid extra comfort en met een hydraterende SPF bescherm je haar tegen schadelijke UV-straling en huidveroudering.