IK Skin Perfection, de natuurlijke hersteller voor jouw huid.

Jouw huid is het grootste orgaan van je lichaam en verdient daarom dan ook speciale aandacht. IK Skin Perfection geeft jou die speciale aandacht. Producten van IK bevatten 90 – 100% natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten en geen overbodige toevoegingen zoals SLS/SLES, parabenen, minerale oliën, paraffine, synthetische geur- en kleurstoffen. Deze belastende en irriterende stoffen zijn slecht voor de huid, maken de huid ‘lui’ en leggen een laagje op de huid. Dit laagje, dat te vergelijken is met een plastic zakje, zorgt ervoor dat de huid niet goed kan ventileren.

Wisselende seizoenen, voeding, stress, allergieën, (intensief) medicijngebruik zijn allemaal factoren die de conditie van de huid bepalen. Door deze verschillende factoren kan de huid uit balans raken en last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken, eerder verouderen of teveel pigment aanmaken. IK Skin Perfection werkt daarom volgens Reset programma. Dit klinkt ingewikkeld maar dat is het niet. Resetten, herstellen en stimuleren van de huid, dat is wat we doen voor een zichtbare huidverbetering. Graag begeleid ik jou hierin. 

 

Terug naar de basis

Wanneer je start met de producten van IK Skin kan je niet meteen het hele assortiment gebruiken de serums bijvoorbeeld zijn nu nog veel te krachtig. Jouw huid moet eerst wennen aan IK Skin, dit komt door de hoge concentraties actieve werkstoffen. De producten uit de reset fase starten een ‘opruim actie’ en brengen daarmee jouw huid weer in balans. De huid wordt ontdaan van afvalstoffen, zodat er een goede basis gecreëerd kan worden om de huid zichtbaar te verbeteren. Je gaat over naar de fase van herstellen, wanneer ik zie dat jouw huid dit aankan.

Herstellen

In deze fase gaan we herstellen. De huid is namelijk teruggebracht naar haar natuurlijke basis. Dit herstellen wordt gedaan door de huid dieper te reinigen en het een oppepper te geven met een masker. Soms kies ik al in de reset fase voor een diepe reiniging als ik zie dat de huid dit toelaat. Van binnenuit de huid verzorgen is ook van groot belang. Kies daarvoor de juiste voeding passend bij jouw huid of drink een kop Matcha thee. Door deze reiniging wordt de huidconditie stap voor stap weer opgebouwd.

Stimuleren

Structurele huidverbetering vindt plaats in deze fase. Huidproblemen en huidwensen worden doelgericht aangepakt. Door gebruik van hooggeconcentreerde krachtige serums en een intensief reinigend masker, wordt een maximaal resultaat bereikt. De serums zijn erop gericht om specifieke wensen te behandelen of problemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering, Couperose en Acne te verhelpen of te verminderen. Deze fase stimuleert de huid tot een verbeterende huidkwaliteit.

Maximaal resultaat

Blijvende maximale huidverbetering, daar gaan we voor in deze fase. Door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. De heerlijk geurende huidoliën zijn te mixen met alle crèmes en serums, zij zorgen voor een gevoel van luxe, comfort en welbehagen.