Je huid in evenwicht in 4 fasen

Jouw huid is het grootste orgaan van je lichaam en verdient speciale aandacht. IK Skin Perfection geeft jou die speciale aandacht. Producten van IK bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en geen overbodige toevoegingen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze belastende en irriterende stoffen zijn slecht voor de huid, maken de huid ‘lui’ en leggen een laagje op de huid. Dit laagje, dat te vergelijken is met een plastic zakje, zorgt ervoor dat de huid niet goed kan ventileren.

Wisselende seizoenen, voeding, stress, allergieën, (intensief) medicijngebruik zijn allemaal factoren die de conditie van de huid bepalen. Door deze verschillende factoren kan de huid uit balans raken en last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. IK Skin Perfection werkt o.a. volgens het unieke 4-Fasen Reset programma. Tijdens dit programma wordt de huid gereset, hersteld en gestimuleerd. Met iedere fase kom je steeds een stap dichter bij de voor jouw perfecte huid.

Iedere fase bevat 3 programma’s waaruit gekozen kan worden.

Resetten

Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. De huid wordt ontdaan van afvalstoffen, zodat er een goede basis gecreëerd kan worden om de huid zichtbaar te verbeteren. Je gaat over naar de volgende fase wanneer ik zie dat jouw huid dit aankan.

Repareren

De huid is teruggebracht naar haar natuurlijke basis. We gaan de huid herstellen en bouwen het conditieniveau van de huid verder op. Dit herstellen wordt gedaan met een intensieve dubbele reiniging. Ook kan er voor gekozen worden om de huid van binnenuit te verzorgen door het drinken van Matcha thee. Door deze reiniging wordt de huidconditie stap voor stap weer opgebouwd.

Effecten

Structurele huidverbetering vindt plaats in deze fase. Huidproblemen en huidwensen worden doelgericht aangepakt. Door gebruik van  unieke serums wordt een maximaal resultaat bereikt. Deze hoogwaardige serums zijn erop gericht om specifieke wensen te behandelen of problemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen of te verminderen.

Maximaal resultaat

Blijvende maximale huidverbetering, daar gaan we voor. Door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.